Home / önismeret / Ahol valóra válnak a kívánságok…

Ahol valóra válnak a kívánságok…

Gondolkodtál már azon, hogy vajon hol is válnak valóra a kívánságok? Ne mondj azonnal rá semmit, inkább nézz mögé kicsit árnyaltabban. Oké?

Elmesélem, hogy miért biztatlak erre. Ja, kicsit csavaros, ha már fáradt vagy, gyere vissza inkább holnap!

Ahogy este ácsorogtam a zebra szélén és a lámpa váltására vártam, elgondolkodtatott egy fény-plakát. Nyilván a Mammut is egy olyan hely, ahol valóra válnak a kívánságok – nem is kétlem – mégis tovább kerestem magamban a helyet. Nem azért, mert bevásárlóközpont-ellenes lennék, sokkal inkább, mert úgy éreztem, hogy van ennél azért több is ebben a kijelentésben.

Kicsit adj időt magadnak ehhez a témához, mondjuk 5-10 percet. Dőlj hátra, húzd ki a gerinced vagy nyújtózz nagyot. Óvatosan forgasd a fejed vagy csavarj a nyakadon. Ha már jó ideje púposítasz, körözz a vállaiddal és végy 1-2 mély lélegzetet. Na jobb már? – kérdezhetnénk, ahogy a Snickers reklámban is szokták. 😀 Az új oxigén, a megmozgatott test új nézőpontokhoz segíthet.

Kérdezem újra! Vajon tényleg tudod, hogy hol válnak valóra a kívánságok?

Kicsit messzebb kell néznünk valóban, hogy a folyamatot a maga teljességében lássuk. Mindannyiunk feje, szíve tele van emlékekkel, engrammokkal, hiedelmekkel, ősi mintákkal, tanult vagy tudattalanul átvett szokásokkal. Talán jó ideje nem is mozgunk annyira a teremtő áramlásban, talán a mostani mélyrepülős időszak nem is engedi, hogy annyira az élet napos oldalán ficánkoljunk, talán nyomatja a sors a kihívásokat közvetlenül az arcunkba. Igen, lehet, hogy elég sok a zavaró körülmény, ami nem engedi, hogy pontosan meglássuk e témával kapcsolatban a lényeget.

Sebaj, kikerüljük. Most tornáztunk rá… 😉

Van egy részed – egyesek szerinte Felettes Én, mások szerint belső barométer, megint mások ősi ösztönnek nevezik. Szóval említsük úgy, mint Ő. Rendben? Ő már pontosan tudja, hogy mire vágysz igazán. Szívből, lélekből, zsigeri szinten. Nem tegnapi ötlet és nem a múlt nyáron körvonalazódott, azóta tudja, amióta megérkezett ebbe a történetbe. Szóval Ő pontosan tudja, hogy merre tart. Jah, hát Ő találta ki. Dédelgeti a szíve mélyén az álmait, vágyait, valódi kívánságait… és szépen lassan, vagy épp relatív gyorsan halad feléjük. Zavaros? Nyugi… tisztulni fog. 😀

Te igazából együtt mozogsz Vele, hiszen Ő a részed, a GPS-ed, az intuíciód, a bölcs mestered. Vagy Te neki? Igazából nem mindegy?!? Tiszta pillanataidban együtt mozogsz vele, máskor pedig durcás kismalacként átveszed az irányítást… határozottan ragaszkodsz akármihez, amihez igazából SEMMI KÖZÖD, csak úgy meg vagyunk kollektíven vezetve, hogy ezt szinte sosem vesszük észre.

Na szóval, ha megkérlek, hajlandó vagy végiggondolni, hogy hol lehet Ő? Valahol mögötted? Fölötted? Talán a szívedben? Ezt általában érezni szoktuk… Bizony meg is érkeztünk! Ott, ahol Ő van, ott válnak valóra a kívánságok. Ott körvonalazódnak a tervek, ott pontosodnak a célok, ott áll össze a stratégia, ott szövődnek a szálak, rendeződnek a lépések.

Tehát… még figyelsz? 😉 Mindannyiunkban más és más kívánság körvonalazódik. Szerencsére úgy vagyunk összerakva, hogy ha megvizsgáljuk az IGAZI álmainkat, VALÓDI vágyainkat, akkor azok nagyon eltérőek. Ha most a szívedre teszed a kezed és sorba veszed a kívánságaid, akkor a HÁLA és HIT varázs-kombó segítségével meg kellene nyugodnod, erős bizalomnak és megingathatatlan meggyőződésnek kellene most körvonalazódnia, hogy ahol Ő van, ott már valóra váltak a kívánságok. Már tiszta a kép, már minden egyértelmű, az összes részlet a helyére került.

Mi kell hozzá még? Te, a lelkeddel, testeddel, okoska elméddel, minden zsigereddel, hogy arra haladj, amerre az életutad vezet (vagyis Ő). Miért? Oly egyszerű… mert arra felé válnak valóra a kívánságok.

Melyikek? A TE SAJÁTJAID. Még akkor is, ha csípőből most elsőre azt mondanád, hogy na Te aztán biztosan mást kívántál. Igen, elhiszem, lehet ez a válasz… de akkor nem néztél eléggé vissza. Oda, igen, oda az elejére. Ha pedig már nehéz visszanézni, akkor kezdd el kicsomagolni azokat az álmaidat, vágyaidat, régi kívánságaidat, amelyek jó ideje elnyomásban vannak, legmélyebb rejtekeidbe száműzve, hogy úgy csinálj, mintha nem is léteznének. A színes-szagos világ ad helyettük ezer más alternatívát, hogy mit is gondolj… épp mit is kívánsz. Ne hagyd magad! Mindenki kellő eltökéltséggel, alázattal, elszántsággal felfedezheti, hogy merre van az arra, hol van az a csapásirány, ami a valódi életútjára vezeti. (Ezt szoktuk ám TUDNI, csak aztán  szépen lassan nem figyelünk már eléggé rá.) Hiszem, hogy mindenkiben ezer és ezer talentum van, annyi-annyi érték szunnyad a mélyben. A nagy szabotőr persze ügyesen dolgozik, így olykor a hétköznapok a kishitűek zónájában zajlik, MÉGIS kérlek, ne legyen kétséged, hogy a kívánságaid már régen valóra váltak, csak arra várnak, hogy megjelenhessenek a létezésben. Pont itt az orrod előtt. Hogy részese lehess, hogy átélhesd, hogy megélhesd. Elhiszed?

Az élet szép! Mondtam már?
———————————————————–
Hegedüs Erika ©
Több van benned, mint gondolnád! ®

Comments

comments

2 thoughts on “Ahol valóra válnak a kívánságok…

  1. Rita leìrta amit jòmagam is gondolok. Pont tegnap gondolkodtam azon, hogy visszatekintve mennyi vàgyam megvalòsult màr csak nem akkor mikor vàgytam rà hanem pàr èv csùszàssal. Hiàba tudatosult bennem, h higgyek a megèrzèseimnek, az egòm mindèg ràcsapott a dologra.

    1. Így megy ez. 🙂 Ezért tartom nagyon fontosnak, hogy írjuk le mindazt, amit elértünk, megkaptunk, megcsináltunk… és ünnepeljük is meg. Ha lesz rálátásunk, akkor a megértés szárnyakat ad a továbbiakhoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Top