Home / életvezetés / Anyák napja online?

Anyák napja online?

Ahogy változik a világ, úgy alakulunk mi is. Amint jöttek sorra a kihívások, úgy lettünk sok dologra nyitottak, amelyekről korábban úgy gondoltuk, hogy lehetetlen és elfogadhatatlan. Mégis talán az Anyák napja az az ünnep, amiről legtöbbünknek határozott véleménye volt. Ha lehet és megtehetjük, akkor azt személyesen. Mindig, minden körülmények között. Most pedig elérkezett a pillanat, amikor erről is kezdünk másképp gondolkodni. Mert az Élet most ezt hozta.

Ahogy lassulunk, ahogy egyre inkább teret és időt adunk magunknak a befelé indulásra, úgy kezd felértékelődni minden, ami egyedi, ami személyes. A sors úgy alakította, hogy “szembe jött” velem valami pont ilyen.
Valler-Antal Petra a dobozomban.hu tulajdonosa valami egészen különleges dolgot álmodott. Olyan értéket szeretett volna adni a Világnak, amelyen keresztül az átadott/elküldött ajándékkal valóban sikerül „megdobogtatni” a szeretett személy szívét. Igy jött az, hogy személyre szóló ajándékokkal tölti meg azokat a díszdobozokat, amelyek talán önmagukban a legnagyobb értéket képviselik az egészben. Ugyanis ezek a dobozok teljesen egyedileg kerülnek összeállításra. Csodaszép kialakítással közös fotók, rajzok, logok, üzenetek, idézetek. Minden, amitől a másik pontosan tudja, érzi, hogy mennyi-mennyi szeretet, gondoskodás, mély és őszinte érzés, gondolat övezi az ajándék elkészítését és természetesen a „titkos” célba juttatását.

Hogy jött Petra az ötlet? Volt valami, ami az ihletet adta?

Személy szerint én nagyon szerettem mindig is olyan ajándékokkal készülni az ünnepnapokra, amivel érzelmeket váltok ki és ha lehet emléket is ajándékozok. Amíg keresgéli az ember a megfelelő fotókat az ajándékhoz, picit időutazásban is vesz részt. Nosztalgikus típus vagyok. 🙂

Amikor megálmodtam a dobozt, valami olyat szerettem volna kitalálni, ami egyszerre tárgyi ajándék és érzelmi töltete is van. Az ajándékozó saját maga tervezi meg a doboz külsejét a fotók és személyes üzenetek által, így lehet a hangulata vicces, kedves vagy érzelmes. Attól függően, milyen alkalomra és kinek választja az ajándékcsomagot. Csomagjaink közül pedig azt tesszük bele, ami a megajándékozotthoz legjobban illik.

Melyik csomagjaid voltak korábban a legnépszerűbbek? Szoktál visszacsatolásokat, beszámolókat kapni?

Nagyon kedvelik a vásárlók a natúr kozmetikumokat, amelyek egyes visszacsatolások szerint csodákat tesznek.
Másik nagy kedvenc pedig a kézműves élelmiszer csomag. Isteni finomságokat tartalmaz.

Mit hozott Neked a karantén-élet? Van időd a családod mellett üzleti vállalkozásodra?

Próbálok felülkerekedni a kihívásokon. 🙂 Egy bölcsis és egy ovis gyermek mellett igyekszem időt fordítani az online vállalkozásaimra, éppen egy online gyermekfelügyelet témájú projekten dolgozom a dobozok mellett.

Mindennél nagyobb szükség van most a megfelelő time managementre és sok-sok türelemre. 🙂 Igyekszem helyt állni. A nagyobbik kisfiam már nagyon lelkesen segít be a doboz készítésébe, így szerencsére mindig időben elkészülünk a rendelésekkel. 🙂

Időben vagyunk?

Most, hogy jó esetben a kerítés előtt topogva a távolból ölelhetjük meg szüleinket, nagyszüleinket, messziről integetve mosolyoghatunk csak Édesanyánkra, teljesen felértékelődnek a csoda-dobozaid. Időben vagyunk még, ha szeretnénk tőled rendelni valami különleges dobozt, hogy május első vasárnapjára megérkezzen a megrendeléskor leadott címre?

A héten beérkező rendeléseket még egészen biztosan kezükbe vehetik az Édesanyák, Nagymamák május első vasárnapján. Szívből remélem, hogy a dobozokkal egy kis vidámságot tudunk varázsolni a rég nem látott Nagymamák szívébe.

Petra elérhetőségei:

Web: https://dobozomban.hu/

Fb: www.facebook.com/dobozomban

Email: dobozomban@gmail.com

 

Hálás a szívem, hogy az Élet úgy alakította a szálakat, hogy megismerhettem Petrát, és a dobozomban.hu varázslatos dobozait az utamba sodorta. Talán nem titok, hogy az én megrendelésem is már készül, és nagyon várom a pillanatot, amikor az Édesanyám majd online megmutatja – a rendhagyó módon, most a postás által átnyújtott – Anyák napi meglepetést.

Az élet szép! 🙂 Mondtam már?

Hegedüs Erika
TÖBB van benned, mint gondolnád!
www.tobbvanbenned.com

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Top