Home / élménybeszámoló / Szereleműző a rattankosár? – térelemzés az alapoktól

Szereleműző a rattankosár? – térelemzés az alapoktól

A keleti kultúrában nagyon fontos a szűkebb-tágabb tér, amiben az ember él, a harmónia megteremtése, az egység élménye. A feng shui, a vasati pontosan ezzel foglalkozik. Az ott alkalmazott alapelveket meglehetősen nehéz 100%-ig beilleszteni a nyugati világ minden szegletébe, de törekedni azért lehet rá. Éppen ezért népszerű a térelemzés a mai kor emberének, mert egy tudatosan és jól átgondoltan összerakott, ráadásul könnyen alkalmazható tudást biztosít azoknak, akik éreznek magukban nyitottságot a változtatásra, így a változásra. Bizony. Ahogy változásnak indul a külső világ, ugyanúgy rendeződnek hozzá a belső világ részletei is, ahogy fordítva is igaz szokott lenni.

Gondolhatod magadban, hogy hatásvadász a cím, hogy több kattintás legyen, de hidd el, nem áll szándékomban megtéveszteni. Jogosan kérdezheted, hogy mi köze van a szerelem bevonzásának a rattan bútorokhoz. Látszólag nem sok, de hamarosan kiderül, hogy mégis akad.

Ismét egy élménybeszámolót hoztam. 🙂 Juhász Ildikó Kíra térelemzés kurzusán jártam nyár elején. Kíra amúgy térelemző, coach, közgazdász. Akkor még nem olvastam a könyvét, amikor hallottam a kurzusáról, így csak a nyitottság volt velem, semmit sem tudtam, hogy mire is számíthatok. Ciao múlt, helló jövő! címmel jelent meg könyve, ami amellett, hogy nagyon letisztult, szép kivitelű, nagyon sok és fontos témát érint. A könyvhöz egy profi weboldal is készült, így ha szeretnéd, akár bele is tudsz olvasni:

Egy kora nyári, verőfényes vasárnap délelőtt egy lelkes és vidám csapat verődött össze. Nagyon különböző korú és felfogású nő, akik az első fél órában még kellő távolságból méregették egymást, majd ahogy beindult a kurzus és Kíra mesélni kezdett, lehullottak a gátlások, egyre nyitottabb lett mindenki. A példákon keresztül gyakran összenevettünk, a kérdéseink megmutatták elakadásainkat, félelmeinket, éppen aktuális életterületeink problémáit. Néhány óra elteltével egy összezáró, őszinte és nyitott közösséggé formálódtunk arra a napra. Ahogy haladtunk területről-területre szépen körvonalazódott, hogy szinte mindenkinek van mit “tisztogatni” a megszokott környezetében. Volt, aki karrierre vágyott, más nyugalmat szeretett volna a gyerekeivel, megint más új szerelmet szeretett volna behívni az életébe. Sűrűn jegyzeteltünk, gyakran kaptunk konkrét példákat, ahogy jöttek sorra az egyéni kérdések.

Végigmentünk a színeken, a hatásukon, részletesen tárgyaltuk az otthonunk 1-1 területét. Kíra segítséget adott, hogy melyik területen melyik színnel és kiegészítővel mit tudunk erősíteni, vagy épp gyengíteni. Bár anno tanultam lakberendezést és jó pár feng shui könyv van otthon a polcon, mégis bőszen jegyzeteltem, amikor megtudtuk, hogy a pihentető alvás záloga, hogy merre néz a fejünk búbja. 🙂 Ugyanis égtájanként változik, hogy az adott szobában való alvás mit is erősít hosszútávon.

Kíra meghívta vendégségbe Molnár Encit, a Flora Sense-től. Encitől az energetikai tértisztításról kaptunk egy kicsi összefoglalót és választhattunk magunknak ajándékot. Én egy Palo Santo füstölőfát választottam, ami édes, fűszeres illatával segít a tértisztításban, a védelem megteremtésében, a gyógyulásban. Alig vártam, hogy otthon kipróbálhassam, mert Enci azt is mondta, hogy már akkor érdemes használni, ha még a rendrakás előtt vagyunk, mert hatékonyan segít, hogy legyen erőnk, kedvünk, igazi belső vágyunk a rend megteremtésére.

Amikor aztán a fürdőszobához értünk, végre megkaptuk a választ a szerelem bevonzására. Sajnos hiába nagyon tetszetősek, azon az életterületen a művirágok és a rattan bútorok, kiegészítők, kifejezetten taszítják a szerelem megélésének lehetőségét. Kíra megnyugtatott, hogy nincs ezekkel a tárgyakkal semmi gond, egyszerűen csak más életterületen kell használnunk, ha annyira kedveljük őket. A fürdőszoba a női báj, csábítás, szépség tere. Konkrétan a rattan nem a szerelmet űzi el, hanem a női vonzerőt, a csábítást gyengíti, tehát így hat ki a szerelem megélésére.

Visszatérő téma volt az ingatlanok gyors és hatékony értékesítése is, amelyre konkrét példákat és megoldásokat is kaptunk. Többen ígéretet is tettünk, hogy rövid időn belül kipróbáljuk a “titkos” módszereket.

Kíra a szívét-lelkét beletette e témába. Szenvedélyesen foglalkoztatja a térrendezés, hiteles és szerethető. Jó előadónak tartom, profi prezentációt állított össze az egész naphoz. Néhány havonta megrendezi a szemináriumot, aminek van egy alapozó, majd egy haladó verziója is. Hamarosan ismét megrendezésre kerül a Színek & Terek térelemző szeminárium. Ha vágysz a változásra, a változtatásra, a friss energiákra, akkor jó szívvel ajánlom a programot. Egy nagyszerű nap, sok és hasznos információval, amelyek beépítése, kipróbálása után nagyon rövid időn belül kézzelfogható változások következhetnek be bárki életében.

Kíra elérhetőségei:

www.myhappyhome.hu

Telefon: +36-20-411-4454

E-mailinfo@juhaszildikokira.hu

A könyve azóta is ott fekszik az éjjeli szekrényemen, mert újra és újra beleolvasok, hogy még milyen területtel nem foglalkoztam az otthonomban, amiből többet is ki tudnék hozni… hiszen mindig van mit változtatni, kint is, bent is. Ugye?!

Az élet szép! 🙂 Mondtam már?
———————————————————————–
Hegedüs Erika ©
Több van benned, mint gondolnád! ®

 

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Top