Home / Aktuális / Együtt-est

Együtt-est

Létezik, hogy az energiák összeadódnak?

Mi nők, mindig is szerettünk beszélgetni.
Míg egy férfi magában megrágja a témát, aztán cselekszik, mi nők a döntéseink előtt, alatt és után is szeretünk beszélni róla.
Fontos is, így tesszük helyére magunkban az adott témát, kérdéseinkre így találunk válaszokat és így szeretjük kicsúszott fiókjainkat a helyére tolni. Kutatások szerint egy nőnek hetente minimum 1x beszélgetnie kell egy-egy barátnőjével kicsit, de jobb lenne többször. Sőt! Fontos energia a pletykálás is és még a “rosszindulatú” verziója is beleférhet.

Együtt.
Amolyan NŐI-KÖRben. Ahogy anno a fonóban, vagy még régebben az otthon melegét biztosító tábortűz körül. Ma meg kicsit már másképp… ahogy mi is kicsit mások vagyunk. Meg igazából egyáltalán nem.
Ennek alapján jött létre az Együtt-est, ami valami új, valami régi, valami titkos, valami biztos, valami könnyű, valami mély, valami olyan, mint bármi hasonló, meg egészen más.

Anno…                                                                        és most is.

 

 

 

 

 

Van kedved egy ilyen beszélgetős programhoz? Lenne miről mesélned, szívesen hallgatnál, gondolkodnál együtt velünk? Van kérdésed, ötleted? Vágysz új nézőpontokra, felismerésekre… vagy csak egy önfeledt délutánra/estére, amikor bátran, egy megtartó közegben lehet sírni, nevetni?

Akár úgy, hogy van kiemelt témája az estnek, amihez jön meghívott előadó, szakértő, akár úgy, hogy csak arról beszélgetünk, ami leginkább foglalkoztat bennünket.

Akkor most a legjobb helyen vagy!

Helyszín: Budapest, XI. kerület

Időpont: 2020. október

Részletek hamarosan…

 

Ha szívesen olvasnál napi gyakorisággal önismereti témákban, akkor várlak szeretettel facebook oldalamon. Gyere, olvass, gondold tovább, szólj hozzá!

Top