Home / Aktuális / Megvalósítás tréning

Megvalósítás tréning

Nincs új a Nap alatt.
Januárban mindenki az új év – új élet ígéretével érkezik. Mégis a legtöbben február elejére elengedik az egészet és kisebb-nagyobb lelkesedéssel átfordulnak a csodavárás felé.
Akarsz következetes lenni? Eléggé vágysz a változásra? Érzed, hogy jó lenne az a bizonyos új, de nem vagy benne biztos, hogy elég kitartó leszel?

Van egy ajánlatom a számodra!
Csináljuk végig együtt! Összesen 13 alkalomról van szó.
Minden hónapban 1 délután. Választhatsz minden alkalommal szabadon, hogy személyesen jönnél vagy online akarsz csatlakozni.
Első alkalom januárban volt. A személyes találkozó január 12-én, szombaton délután volt Budapesten, ha az online verzió kényelmesebb, akkor az január 26 szombat, vagy 27 vasárnap délután a saját fotelodból tudsz csatlakozni. (Később választhatod a személyes csatlakozást is, ha épp ráérsz a csapattal találkozni!)
Minden találkozóra előre be kell jelentkezni, ugyanis mindenki kap eszközöket, támogató hátteret, hogy minél hatékonyabban haladjon az úton.
Hónapról-hónapra 1-1 délutánt együtt töltünk. Ha valaki nem tud eljönni sem személyesen, sem az online időpont nem jó, akkor utólag vissza tudja nézni a teljes anyagot egy számára megfelelő időpontban.
Első alkalommal egy kávézóban találkoztunk, de lesz olyan hónap, amikor a Margit-szigeten egy pokrócon ülve együtt piknikezünk – és hasonló meglepetések vannak a 13 találkozó mögött. Első találkozásunkkor mindenki kapott ajándékba egy ÚJRAGONDOLÓ naplót és egy tollat hozzá illetve a munkafüzet megfelelő lapjait.
Aki az online verzió mellett dönt, az is minden támogató eszközt megkap – akár postán, akár mailben.

Ha később csatlakozol, akkor visszamenőleg megkaphatod a korábbi anyagokat, hogy saját tempódban zárkózni tudj hozzánk!

2020. januárjában pedig ismét találkozunk majd. Azt a programot nagyon tisztán látom, szerepet kapnak benne pezsgőspoharak is és valódi, meg alkoholmentes (gyerek)pezsgők is.  Együtt lezárjuk a folyamatot, összegzünk, ünneplünk. Tanulunk a hibáinkból, örülünk egymás sikereinek, büszkék leszünk mindarra, amit megteremtettünk, amit elértünk, ahová eljutottunk (befelé vagy kifelé) – egyéni terveink függvényében.

MEGVALÓSÍTÁS TRÉNINGMiért éppen most?

Közzétette: TÖBB van benned, mint gondolnád – 2019. január 6., vasárnap

Jelentkezésed után a könnyebb közös kapcsolattartás érdekében tagja leszel egy zárt facebook csoportnak, amit a tagokon kívül senki sem lát vagy olvas.

1 alkalom ára 9.000 Ft, amely magában foglalja részvételed a programon, az aktuális találkozó eszközeit, kellékeit, programtól függő fogyasztásod illetve belépőd egy támogató zárt facebook csoportba.

Ha előre kifizeted teljes programot (13 x 9.000 Ft), akkor 20% kedvezményt kapsz, ami plusz 2 x 90 perc egyéni ajándék coaching alkalmat jelent, amelyeket tetszőlegesen, bármikor a folyamat során igénybe tudsz venni (akár online, akár személyesen budapesti irodámban vagy épp a Gellért-hegyen egy közös séta keretében).

Mindenki kap olyan ásványokat (karneol és rózsakvarc) amelyeket magunknál hordva erőt és kitartást kaphatunk a belső tettvágy fokozása érdekében. JANUÁRBAN még jelentkezhetsz az egész éves belső utazásra. 9000 Ft havonta a díja és tartalmazza az összes eszközt, ami kell a közös munkához. Első alkalommal pl. Újragondoló Napló, toll és feladatlapok érkeznek postán az ásványok mellett. A csoportnak van egy zárt, belső fb csoportja is a további feladatokhoz illetve a könnyebb kommunikációhoz. A megerősítő meditációs anyagok is ide kerülnek majd fel.
Az online jelentkezőkkel 1-1,5 órás egyéni coaching konzultáció van skypeon vagy fb messengeren, amely után minden hónapban dönthet a résztvevő, hogy jön a csoportos délutánra vagy inkább a csoportos online találkozót kéri épp.

Mit szólsz? Eljössz velünk ezen az úton?

Itt tudod megrendelni… 

 

Top