Home / Aktuális / Megvalósítás tréning

Megvalósítás tréning

Nincs új a Nap alatt.
Januárban mindenki az új év – új élet ígéretével érkezik. Mégis a legtöbben február elejére elengedik az egészet és kisebb-nagyobb lelkesedéssel átfordulnak a csodavárás felé.
Akarsz következetes lenni? Eléggé vágysz a változásra? Érzed, hogy jó lenne az a bizonyos új, de nem vagy benne biztos, hogy elég kitartó leszel? 2020 egy munkás év volt, sok feladattal, megtapasztalással. 2021 annyiban változik, hogy tervezgetés helyett a tettek ideje jött el, de aki szívvel teszi a dolgát, annak az Élet ajándékai nem maradnak el.

Van egy ajánlatom a számodra!
Csináljuk végig együtt! Összesen 12 alkalomról van szó.
Minden hónapban 1 délután vagy este. Választhatsz minden alkalommal szabadon, hogy személyesen jönnél vagy online akarsz csatlakozni.
Első alkalom februárban lesz. A személyes találkozó 2021. február 5-én, szombaton délután lesz Budapesten, ha az online verzió kényelmesebb, akkor az február 7-11 között lesz (egyedileg egyeztetve) a saját fotelodból tudsz majd csatlakozni. (Később választhatod a személyes csatlakozást is, ha épp ráérsz a csapattal találkozni!)
Minden találkozóra előre be kell jelentkezni, ugyanis mindenki kap eszközöket, támogató hátteret, hogy minél hatékonyabban haladjon az úton.
Hónapról-hónapra 1-1 délutánt együtt töltünk. Ha valaki nem tud eljönni sem személyesen, sem az online időpont nem jó, akkor utólag vissza tudja nézni a teljes anyagot egy számára megfelelő időpontban.
Első alkalommal egy kávézóban találkoztunk, de lesz olyan hónap, amikor a Margit-szigeten vagy a Gellért-hegy árnyás fái alatt, egy pokrócon ülve együtt piknikezünk – és hasonló meglepetések vannak a 12 találkozó mögött. Első találkozásunkkor mindenki kap ajándékba egy ÚJRAGONDOLÓ naplót és egy tollat hozzá illetve a munkafüzet megfelelő lapjait.
Aki az online verzió mellett dönt, az is minden támogató eszközt megkap – akár postán, akár mailben.

Ha később csatlakozol, akkor visszamenőleg megkaphatod a korábbi anyagokat, hogy saját tempódban zárkózni tudj hozzánk!

2023. januárjában pedig ismét találkozunk majd, ha az Égiek is támogatnak bennünket! Azt a programot nagyon tisztán látom, szerepet kapnak benne pezsgőspoharak is és valódi, meg alkoholmentes (gyerek)pezsgők is.  Együtt lezárjuk a folyamatot, összegzünk, ünneplünk. Tanulunk a hibáinkból, örülünk egymás sikereinek, büszkék leszünk mindarra, amit megteremtettünk, amit elértünk, ahová eljutottunk (befelé vagy kifelé) – egyéni terveink függvényében.

 

 

2022-es videó: www.facebook.com/tobbvanbennedmintgondolnad/videos/2095112857331523/

 

 

Megvalósítás tréning 2020

Közzétette: TÖBB van benned, mint gondolnád – 2020. január 9., csütörtök

MEGVALÓSÍTÁS TRÉNINGMiért éppen most?

Közzétette: TÖBB van benned, mint gondolnád – 2019. január 6., vasárnap

Jelentkezésed után a könnyebb közös kapcsolattartás érdekében tagja leszel egy zárt facebook csoportnak, amit a tagokon kívül senki sem lát vagy olvas.

Ha egyben fizeted a 12 alkalmat, akkor 1 alkalom ára 9.000 Ft, amely magában foglalja részvételed a programon, az aktuális találkozó eszközeit, kellékeit, programtól függő fogyasztásod illetve belépőd egy támogató zárt facebook csoportba.

Ha fél évet fizetsz előre, akkor 10.000 Ft lesz egy alkalom, így februárban 60.000 Ft, majd augusztusban 60.000 Ft.

Ha pedig inkább alkalmanként fizetnéd, akkor 11.000 Ft lesz a fizetendő részvételi díj minden találkozó előtt.

Ha előre kifizeted teljes programot (12 x 9.000 Ft), akkor 20% kedvezményt is kapsz, ami plusz 2 x 90 perc egyéni ajándék coaching alkalmat jelent, amelyeket tetszőlegesen, bármikor a folyamat során igénybe tudsz venni (akár online, akár személyesen budapesti irodámban vagy épp a Gellért-hegyen egy közös séta keretében).

Mindenki kap olyan ásványokat (karneol és rózsakvarc) amelyeket magunknál hordva erőt és kitartást kaphatunk a belső tettvágy fokozása érdekében. JANUÁRBAN még jelentkezhetsz az egész éves belső utazásra. 9000 Ft havonta a díja és tartalmazza az összes eszközt, ami kell a közös munkához. Első alkalommal pl. Újragondoló Napló, toll és feladatlapok érkeznek postán az ásványok mellett. A csoportnak van egy zárt, belső fb csoportja is a további feladatokhoz illetve a könnyebb kommunikációhoz. A megerősítő meditációs anyagok is ide kerülnek majd fel.
Az online jelentkezőkkel 1,5 órás egyéni coaching konzultáció van skypeon vagy fb messengeren, amely után minden hónapban dönthet a résztvevő, hogy jön a csoportos délutánra vagy inkább a csoportos online találkozót kéri épp.

Mit szólsz? Eljössz velünk ezen az úton?

Itt tudod megrendelni… 

Néhány kép a 2019 nyári találkozóról, ahová sajnos nem tudott mindenki eljönni, de a kicsi, kemény mag egy nagyon szép délutánt töltött együtt. Voltak könnycseppek, összenevetések, titkok, kimondott célok, álmok, együttgondolkodás, sikereink megünneplése, megtartó támogatás:

Néhány gondolat az én kedves kis csapatomtól, amivel menet közben megajándékoztak:

Marcsi:Boldog vagyok, hogy tavaly ilyenkor hallgattam a belső bölcsességemre és Téged választottalak Erika. 😊 Rengeteget segítettél és én is érzem, hogy sokat haladtam előre..”

Kata: Látva azt hogy mennyit valtoztam egyértelműen folytatni akarom. Úgy gondolom hogy sokat tanulhatok tőled és sokszor csak egyfajta megerősítésre van szükségem, amit általában a beszélgetéseink alkalmával megkapok. Lehet néha úgy látod hogy nem valtoztam sokat és hogy hiábavaló a tréning, de óriási változáson mentem keresztül ez alatt a 10 hónap alatt. Autóvezetés, interjú… Sokkal több az önbizalmam. Beleállok dolgokba amiktől rettegek. Eddig abban voltam erős hogy el viseltem ha sz@r, hallgattam ha bántott valami vagy valaki. Most abban vagyok erős, hogy nem hagyom hogy bántsanak, kiállok magamért és ha valami nem jó akkor próbálok változtatni, nem pedig belenyugodni. Szóval köszönöm. Nagyon sokat segítettél abban hogy az legyek aki vagyok, ne az, akit mások akarnak hogy legyek.

Ágota: szia Erika 🙂 jöttem le a parkban ma reggel és tök jól összeállt bennem, hogy nagyon hálás vagyok neked!!! az egész folyamatért, a lendület öröméért, a lépés szabadságáért, hogy felismertem, tényleg csak tőlem függ az, hogy érzem magam… és ez nélküled nem jött volna össze 😘 ráadásul hülye szürke az idő, és mégis tök jól érzem magam 😄 köszönöm nagyon!! ❤️

Kata: Szóval el sem hiszem mennyi minden történt megint és hogy milyen tempóban haladok😀

Ágota: “…igen, de ehhez az is kellett, hogy pont te legyél ott és pont ezeket a kérdéseket tedd fel… de hát nincsenek véletlenek 😘

Moncsi: Olyan hülye álmom volt 😃😃Majd később elmesélem.…”

Ágota: szia Erika! csak egy kis helyzetjelentés miatt írok 😉 újságolni szeretném, hogy tök izgi, kezdenek meglódulni a dolgok körülöttem, amióta beszéltünk… nagyon jó kérdéseket tettél fel, azóta is ugrálnak be a gondolatok. szuper!!!”

Moncsi: Szia Era, nézel időpontot? Ugyan nem tudom, hova haladok, haladok-e de tök jók ezek az órák veled 🙂 és ha már arról volt szó, hogy egy éves program, akkor csináljuk végig.”

Kata: Szia Erika. Remelem jól vagy. Képzeld megint történt valami “hihetetlen” dolog az életemben.😀 Illetve több is.  Nem is tudom hol kezdjem…”

Moncsi: Szia Era 🙂 Gondoltam, tudósítalak, mik a fejlemények 🙂…”

Marcsi: “Én nem győzök neked köszönetet mondani az elmúlt év megvalósítási tréningjéért. Elindítottál egy úton, amin most kész vagyok egyedül tovább menni és ha nem is teljesen, de legalább egy részt felfedezni abból aki vagyok. ❤️

Nagyon megszerettem a lányokat, asszonyokat, Nőket. Varázslatos kis csapat, hálás vagyok az Égnek, hogy ilyen remek emberekkel dolgozhattam együtt. A 13 hónap után ugyan vége a programnak, de igény szerint, 3-4 havonta 1-1 utókövető alkalommal közösen ránézünk az újabb célokra, álmokra, megvalósításra váró vágyakra. Ha pedig tehetjük, nyaranta folytatjuk, hogy egy pokrócon ülve piknikezzünk a világ minden tájáról összetalálkozva.

Az élet szép! Mondtam már? 🙂

Mit szólsz? Van kedved Neked is csatlakozni? Indul az új év…

Itt tudod megrendelni… 

Top