Home / Bemutatkozás

Bemutatkozás


Mit csinál a restaurátor?

Leginkább meglátja az értéket, a csodát, még akkor is, ha az kicsit kopott, vagy valami elfedi. Türelmével, szeretetével, szakértelmével azon dolgozik, hogy visszaállítsa az eredeti állapotot, hogy az újra régi fényében csillogjon. Ha megnézzük a képen látható két fotelt, valamikor ugyanolyanok voltak. Az évek múlásával könnyedén megkophatnak részek, veszíthet teljességéből, nagyszerűségéből. Hozzáértő szemek számára persze nem kérdés, hogy ez csak átmeneti állapot…

Lélek-restaurátorként én is pont így dolgozom. A kiindulási alapot megtartva nem lesz az ügyfél teljesen más, mégis a mélyen szunnyadó lehetőségei, képességei, erőforrásai lesznek felszínre hozva, ami az adott cél érdekében leginkább szolgálja a változásra vágyót.

Ha hozzám fordulsz, egy izgalmas önismereti utazás kísérőjeként arra vállalkozom, hogy régi fényedben ragyogj, vagy akár túlszárnyald korábbi önmagad – ha legjobb formádban szeretnéd megmutatni magad a világban.

Nincs nálam terápia, semmilyen pszichológiai analízis. Együtt dolgozom pszichológussal, ügyvéddel, szociálpedagógussal illetve mentálhigiénés szakemberrel. Ha a közös munka során olyan témába ütközünk, amely terápiás folyamatokat igényel, MINDEN esetben kollégához küldöm ügyfelem.

Márka-restaurátorként pedig abban segítek, hogy marketing kommunikációs eszközökkel, önmárkaépítésbe vagy újratervezésbe fogjunk partnereimmel. Ha egyéni vállalkozó vagy, esetleg kisebb céget vezetsz, jól jöhet egy külső kolléga.

Miben lehetek hatékony és sokat edzett támogató? Szövegírás, arculat kialakítás, piaci pozíció megerősítése, weboldal tervezés, facebook, youtube és más közösségi média platformok kezelése, projektekben való részvétel illetve külsősként folyamatos együttműködés lehet a feladatom, hogy hatékonyan és gyorsan támogassalak, hogy minden más üzleti tevékenységedre tudj figyelni.

Bemutatkozásom és szakmai hátteremről bővebben itt…

Itt pedig egy rövid bemutatkozás és betekintés arról, hogy milyen vagyok, hogyan dolgozom:

Hegedüs Erika
márka- és lélek-restaurátor
kommunikációs tanácsadó
márkaépítő mentor

 

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

 

Top