Home / Kapcsolat / Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

A Több van benned, mint gondolnád blogot, weboldalt (tobbvanbenned.com) Hegedüs Erika (a továbbiakban: Üzemeltető) működteti.

A Weboldal használatával az alábbi feltételeket, tudnivalókat elfogadod:

I. Az oldalon történő bármely regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes, az Üzemeltető az adatokat kizárólag a weboldal tartalmával kapcsolatos információk közlésére használja fel, és 3. félnek az adatszolgáltató kifejezett írásos hozzájárulása nélkül nem adja tovább.

A weboldal egyes szolgáltatásai – hozzászólás, feliratkozás blogbejegyzésekre – csak regisztráció után érhetőek el. A regisztrációval a felhasználó nyilatkozik jelen felhasználási feltételek és az adatvédelmi szabályzat elfogadásáról, és  hozzájárul ahhoz, hogy az Üzemeltető a blogbejegyzésekről értesítéseket és hírlevelet, vagy ahhoz hasonló tartalmú tájékoztató e-maileket küldjön. Az e-mailek fogadására vonatkozó beállításokat a felhasználó bármikor megváltoztathatja a profiloldalán, illetve regisztrációját bármikor törölheti.

II. A Weboldal tartalma eltérő megjelölés hiányában az Üzemeltető szellemi alkotása.

Az Üzemeltető által közzétett, harmadik személyek szellemi alkotásait (például cikkek, tanulmányok) felhasználni kizárólag a 1999. évi LXXVI. törvény keretein belül szabad. Minden, e korlátokat átlépő felhasználáshoz az adott szerző hozzájárulása szükséges.

III. A Weboldal lehetőséget biztosít a bejegyzésekhez való hozzászólásra. A hozzászólás regisztrációt igényel. A társalgás elősegítése érdekében a hozzászólások előzetes moderáció nélkül azonnal megjelennek, azonban a Weboldal Üzemeltetője fenntartja a jogot a hozzászólások moderálására és törli azokat a hozzászólásokat, amelyek

 • akadályozzák a Weboldal rendeltetésszerű használatát, illetve melyek
 • trágár szavakat használ vagy tartalma jogszabályba, vagy jelen felhasználási feltételekbe ütközik.

Üzemeltető az egyes hozzászólásokat nem szerkeszti, illetve részlegesen nem törli; vagy változatlan formában meghagyja azokat, vagy teljes egészében törli.

A folyamatosság és olvashatóság megőrzése érdekében a jelen felhasználási feltételekbe ütköző, így törlendő hozzászólásokkal együtt a rájuk adott válaszok is törlésre kerülhetnek. Fentiekből következően, azokra a hozzászólásokra, melyek valószínűleg sértik jelen felhasználási feltételeket, nem célszerű reagálni, hiszen ezek a reakciók is törlésre kerülhetnek.

 Az alábbi hozzászólások a weboldalról – a felhasználó külön értesítése nélkül – törlésre kerülnek:
 • Jogsértő hozzászólások.
  Jogsértő minden olyan hozzászólás, amely a közzétételének időpontjában hatályos magyar jogszabályba ütközik, illetve bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz.
 • Alpári illetve agresszív, fenyegető hangnemű, valamint kötözködő, rosszindulatú hozzászólások.
  Azt, hogy egy hozzászólás alpári, agresszív, fenyegető, kötözködő vagy rosszindulatú-e, az Üzemeltető dönti el a téma jellegének függvényében.
 • Egyes regisztrált felhasználókat lejárató, illetve egyértelműen velük kapcsolatosan alpári, bántó, sértő vagy gyalázkodó módon kinyilvánított véleményeket – személyeskedést – tartalmazó hozzászólások.
 • A jó ízlést sértő képeket tartalmazó, gyűlöletkeltésre, megfélemlítésre alkalmas, valamint az ilyen témájú weboldalakra mutató linkeket tartalmazó hozzászólások.
 • Témaromboló hozzászólások.
  A téma tartalmi rombolásának számít minden, a kulturált, folyamatos társalgást feltűnően, szándékosan akadályozó és zavaró, vagy témán kívüli hozzászólás.
 • Törölt hozzászólás – részbeni vagy teljes – visszamásolása.
 • Nyílt, vagy bújtatott reklámot tartalmazó hozzászólások.

IV. A Weboldalon található külső hivatkozások (a tobbvanbenned.com-tól eltérő címtartományra mutató link) követésével letöltött tartalom nem áll az Üzemeltető befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket az Üzemeltető törli vagy módosítja.

Üzemeltető fenntartja a jogot a hozzászólások ill. felhasználók által beküldött tartalom előzetes értesítés, figyelmeztetés és indokolás nélküli törlésére.

Az Üzemeltető fenntartja a jogot felhasználók kitiltására, a regisztráció előzetes értesítés és indokolás nélküli megszüntetésére.

Top