Home / Csomagok / Táv-coaching

Táv-coaching

Ha külföldön vagy vidéken élsz, akkor is közel maradhatunk a közös munka érdekében. 

A virtuális világ olyan technikai hátteret biztosít, amivel eltűnnek a távolságok. Legtöbbször facebook messenger-en (esetleg skype-on) keresztül tökéletes képi és hangi világgal megtámogatva beszélgethetünk, miközben otthon, akár kedvenc foteledben ülsz.

Háttér igény:

  • kényelmes fotel vagy kanapé
  • számítógép vagy okostelefon (kamerával)
  • facebook messenger alkalmazás
  • fülhallgató
  • egy jó pohár limonádé, finom tea vagy kávé
  • jegyzetfüzet, toll (legjobb, ha már van Újragondoló Naplód)
  • TE… és persze én
  • előzetesen egyeztetett időpontban

90 perces közös munka ára: 15.000 Ft   – ITT TUDOD MEGRENDELNI

Ha RÉGI ügyfél vagy, esetleg jártál már nálam vagy vásároltál már könyvet tőlem, akkor  a kedvezményes áron, 12.000 Ft-ért tudod kérni a közös munkát!

Ha csak egy soron kívüli gyors egyeztetés, egy konkrét téma átbeszélése lenne, akkor a 60 perces konzultáció ára: 10.000 Ft – MEGRENDELÉS ITT

Itt is él a kedvezmény visszatérő ügyfélként a 60 perces konzultáció díja: 8.000 Ft!

Hogyan működik?

Eldöntöd, hogy dolgozni akarsz egy bizonyos témádon. Megrendeled a VÁSÁRLÁS ablakban az online foglalkozást (vagy a 60 perces, vagy a 90 perces konzultációra kattintasz), ahol megadod a számlázási címet, amire díjbekérőt küldök emailen. Miután átutalod a foglalkozás díját, egyeztetünk időpontot. Közben elkészül a számlád, elküldöm. Az adott napon és időpontban mindketten kedvenc fotelünkben ülve belevágunk közösen a kártyák üzeneteinek megértésébe.

Ha inkább emailben jelentkeznél be, akkor bejelentkezés és visszaigazolás (és díjbekérő) után erre a számlára várom az utalást: Erste bank 11600006-20000005-01765929 (Cégnév: Hegedüs Erika e.v. Budapest)

Nemzetközi utalás esetén: IBAN: HU20 1160 0006 2000 0005 0176 5929
(Erste bank SWIFT kódja: GIBA HUHBSzékhelye: 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.)

Mire jó a táv-coaching?

Létezik távolság a mai világban? Az élet azt mutatja, hogy videó-beszélgetésekben szinte ugyanolyan hatékonyan tudunk együtt dolgozni, mintha személyesen találkoznánk. Van témád, ami mostanában foglalkoztat? Jó lenne lendületet venni? Talán újratervezni vagy csak rendet tenni a lelkedben, elmédben? Esetleg márkaépítésed most vált aktuálissá? Ha bizalmat szavazol nekem, akkor ismerd meg a táv-coachingot, velem:

Közzétette: TÖBB van benned, mint gondolnád – 2018. március 13., kedd

 

AKCIÓ!

Ha most 3 alkalmas (3 x 90 perces) coaching bérletet veszel, akkor ajándékba postázom* számodra az Újragondoló Napló egy példányát tollal együtt, hogy már azonnal abba tudd írni akció-terved, változásod minden mozzanatát.

 

* Külföldi postázás esetén + 1500 Ft-ot kérek az utaláshoz, tehát 46.500 Ft a teljes csomag ára.

* Belföldi postázás esetén + 600 Ft-ot kérek az utaláshoz, tehát 45.600 Ft a teljes csomag ára.

 

Itt pedig egy élménybeszámoló egyből a táv-coaching után, ami mutatja, hogy nem feltétlenül kell személyesen találkozni ahhoz, hogy az energiák áramolni kezdjenek és nagyon-nagyon tevőleges állapotba kerüljön valaki, aki korábban pont a megtorpanása miatt vágott bele a coaching-ba. Hálás köszi Jakab Gyöngyi a bátor felvállalást.

 

 

 

 

 

 

Néhány szó még a táv-coachingról:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hogy érzed? Lenne témád?

Nagy szeretettel várlak, ha kész vagy egy közös munkára, hogy időszakosan együtt haladjunk az úton, ami remélhetőleg egyre több felismeréssel, bölcs belátással, valódi tettekkel és határtalan örömökkel ajándékoz meg!

Hegedüs Erika

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Top