Home / Bemutatkozás / Szerinted

Szerinted

Gyűjtöm a gondolatokat. Véleményeket. Referenciákat és meglátásokat. Meg persze az ajánlásokat. Egyrészt erőt ad, hogy érdemes menni az úton… tovább, másrészt útjelző táblák lehetnek mások számára. Ha gondolkodnak… újratervezésben. Megújulásban. Márka-építésben. Ha azt érzik, hogy több van bennük… és már nagyon itt van az ideje, hogy felszínre is jöjjön. Csak épp lehetek-e én az “embere” időszakosan, a önismeret-mélyítő úton?

Ha más mondja, akkor talán jobban átjön. Nem fényezem magam. Inkább mondd el, hogy Te mit is gondolsz! Köszönöm

Írd ide a véleményed…

Tudom, tudom leginkább az egónknak esik jól, meg hízik a májunk stb. ha mások “jót” csatolnak vissza. Ez van. Emberek vagyunk. Itt azokat a visszajelzéseket gyűjtöttem csokorba, amit Ti mondtatok vagy írtatok. Miért?

Ha olykor elbizonytalanodom, csökken az életenergiám vagy letérek az utamról, ezek a gondolatok mindig segítenek, hogy emlékezzek arra, amit a szívem is súg: ez az irány jó nekem, hozzá tudok tenni egy darabot a nagy egészhez… tehát tovább írok, beszélgetek, inspirálok, motiválok, figyelek és szeretek (ameddig jó nekem).

L. Adrián (20 éves): “Régóta olvasom a cikkeit. Nagy hatással vannak rám. Nagyon sokat adnak nekem a cikkei és sokat is tanulok belőlük. Kedvenc témáim közé tartozik a vonzás törvénye. Én személy szerint több mint 2 éve használom és mindig többet és újat ad nekem,ahányszor csak olvasok róla a blogján.”

Hegyes Kata: “Kedves Erika Szerettem volna megosztani Veled, hogy nagyon szeretem az írásaidat. Miért is? Mert tiszta, lényegre törő és őszinte, szívből jövő. Változatos és valóban minőség tartalmilag, lényegileg. Nem izzadságszagú, egyenes. Tudom Te is tudod és érzed, de gondoltam jól esik ha megosztom Veled, főleg mert ritka kincs itt a facen az olyan tartalom ami főhajtást kíván. Köszönettel és Szeretettel: Hegyes Kata”

D. Krisztina: “Kedves Erika (ha nem gond a megszólítás)!!! Örömmel olvasom írásaid, néha saját gondolataim, remek megfogalmazásodban, köszönöm. Ebben a virtuális, igehirdető, látszat, játszmák sorozata világban jó, hogy vagy. Okom ebből adódik, hogy ezt a formát választottam, még egyszer köszönöm: Krisztina”

Tünde: “Szia Erika csak azért írok privátban, mert nem szeretem nagydobra verni gondolataimat és nem mindenki előtt. Amit olvasok a lapodon egyszerűen csodás, mesés és feldobó is. Szóval tudom, hogy bárkinek jól fog időnkent egy kis elismerés, de neked nagyon sok jár ez biztos. Kérlek folytasd és csak írj és írj és tudd meg sok ember szamara olyan ez mind a napsütés, mely simogatja arcunk és beragyogja életünk. Sok sikert továbbra is.”

Viri: “Engem személy szerint gyakran, mélyen eltalál amit írsz. Persze ez nem csoda mert sok dologban egyet értünk, egy hullámhosszon vagyunk. Most viszont határozottan ütött is. Nem azért mert teszem azt, nem vagyok teljesen tisztában a jelenlét fontosságával úgy általában, hanem főleg azért, mert most a sorokat kicsit olyan mintha a tudatos és tudatalatti énem egyszerre fogta volna fel. Nem vitatom kell ehhez élethelyzet is jócskán, hogy ennyire üssön. A lényeg köszönöm!”

Pasi agy: “Szóval így 40 felé elvesznek az álmaink? És kicsikét írigykedünk a huszonévesekre? Mert már ennyi idősen belekerültünk egy olyan mókuskerékbe, amiből nagyon-nagyon nehéz kitörni. Nem mondom, hogy nem lehetséges, de iszonyú nehéz. Borzasztó sokan elfogadják, hogy nem lehet újra kezdeni, megtörtek, belefáradtak az élet nyűgébe. Ezért jó hogy vannak Erikák, akik legalább adnak egy kis útmutatást, talán felvillanyoznak embereket, hogy azért van remény, és talán néhány még vesz is annyi inspirációt, hogy tesz egy lépést (vagy többet) előre.”

Viri: “Nem titok, én gyakran követem az írásaid, egyrészt, mert sok gondolattal tudok azonosulni, másrészt gyakorta inspirálnak az írásaid a tovább gondolkodásra, illetve bizonyos élethelyzeteim “máshogy” megélésére. A jelenlegi cikk, engem nagyon szíven ütött…”

Komár Zsolti véleménye, aki a szavak mellé hangot és képet is adott:

Nefertiti: “Szia Era! Nagyon szeretem az írásaidat, mert úgy érzem a lelkedből írsz. Sajnos nagyon sok ember nem meri levenni az álarcait, mert FÉL-elemben él! Tehát nem EGÉSZ! Isten minket Egész-s ég esre teremtett, de a félelem blokkokat teremt ami miatt nem merünk Önmagunk lenni. Ha fel merjük vállalni Ön magunkat, megjelenik az életünkben a Valóság, a Jelen, a MOST. Márpedig a Most-ban fel merjük vállalni a felelősséget, szabaddá tudunk válni, mert szabadnak születtünk, a tudatosodásunk által a szabad akarattal meg tudjuk valósítani Ön magunkat. :)

Edith: “Hetek óta olvasom az oldalad és megdöbbent, hogy mennyire hasonlóak a gondolataink, az értékrendünk, a tapasztalásaink és a hitünk…kijózanító, lelkesítő, bátorságot adó…”

Cinzina: “Na, hogy rendszeres legyek, íme az én véleményem: szuper kis cikk!!”

P. Krisztina (42 éves): “Még tavaly jártam Erikához, kb. 6 alkalommal. Gyökeresen új életet szerettem volna kezdeni és egyedül nem láttam át a lépéseket, félelmetesnek tűnt felrúgni a megszokott rosszat. Átbeszéltünk mindent, konkrét tervet is csináltunk, több irányból kellett tennem önmagamért, sűrűn jegyzeteltem, gondolkodtam, majd belevágtam és nem is mentem többé coachingra… 1 év után jelentkeztem Erikánál újra, mert minden szinten beindult az életem és pontosan a terv szerint reformáltam meg mindent. Jó volt beszámolni róla, hogy haladok.”

K. Zsolt (39 éves): “Nekem egy life coach kellett, hogy segítsen kicsit rendet tenni a fejemben. Erika… És nem igazán tudom, hogy miért, de innen kezdve egy sor dolog elkezdett megváltozni körülöttem. Természetesen kezdve a gondolkodásommal… A kacagtató az, hogy nem is annyira a coaching meetingek hatottak, hanem Erika gondolkodásmódja, kisugárzása, tanácsai és az oldalai. De nem ám azonnal a találkozókon. Később! 🙂 ”

J. Csaba (38 éves): “Férfi létemre cikinek éreztem egy életvezetési tréner segítségét kérni, de feleségemmel megromlott kapcsolatom miatt úgy éreztem, hogy szeretnék valakivel beszélgetni a tépelődéseimről. Egy barátomon keresztül jutottam Erához, az ő segítségével sikerült kellő távolságból ránézni a helyzetemre.  Párkapcsolati angyalkártyával kezdtük a beszélgetésünket, amelytől hókusz-pókusznak éreztem az első találkozást, de végül olyan sikeresen megnyíltam, összes fenntartásomat magam mögött hagytam és elgondolkodtató beszélgetést folytattam Erával, hogy ezt a találkozást több alkalom is követte. Sosem éreztem, hogy irányított beszélgetések lennének, de egy idő után mégis letisztultak bennem vágyaim és krisztálytiszta célokat tudtam kitűzni, amelyre már könnyű volt a coachingot segítségül hívni. Bármennyire is új módszer a magyar palettán, egy nagyszerű segítő munkának tartom, mert nagyon sokan vagyunk, akik néha képesek vagyunk éveket elvesztegetni, miközben arra várunk, hogy valaki kívülről majd megoldja a problémáinkat. Ha másra nem, hát arra jó volt Erával a közös munka, hogy rájöttem, egyedül én tudok mély és tartós megoldásokkal szolgálni önmagamnak a saját életemben, az összes többi csak pótszer.”

V. Bea (36 éves): “Van lakásom, bár részletre és szép kis autóm is. Sikeres munkám és jó fizetésem. Jó ideig azt hittem, hogy a vágyott boldogság majd egy pont után valahogy automatikusan bekövetkezik. Nos váratott magára. Era elérhetőségeit egy újságban találtam, kíváncsiságból kerestem meg. A találkozások során mindig olyan feladatokat kaptam, amelyek elsőre értelmetlennek vagy időpocsékolásnak tűntek, de aztán be kellett látnom, hogy hétről-hétre egyre lelkesebben csináltam, mert kezdtem élvezni a változást. Voltak kihagyások a munkahelyi elfoglaltságaim miatt, de közben szépen összeraktam magam. Erával végig beszéltük a vágyaimat és rájöttem, hogy ebből sok valaki más álma volt a családomból. Ma már kedvem szerint öltözködöm, merek hangosan nevetni, férfi vicceket mesélni stb. mert az önismereti munkánk rávilágított, hogy ezek az én tulajdonságaim, kár ellenük harcolnom. Már nem akarok valaki másra hasonlítani, egyre jobban szeretem magam, amitől a boldogság pillanatai egyre gyakrabban ölelnek körül.”

Blogger ügyfél, Natussshka beszámolója: Life coach-nál jártam…

Coach kolléga, Verebi Ivett beszámolója: “….Ilyen véletlenül sorsszerű találkozásban volt ma részem egy fantasztikus nővel, aki amellett, hogy profi abban, amit csinál, még olyan pluszenergiákat is képes volt bennem felszabadítani, amelyek létezéséről eddig nem is tudtam! Köszönöm nagyszerű coach társamnak, hogy meglátta bennem a lehetőségeket és ezt nem volt rest megmutatni nekem is! Köszönöm Erika! Most már én is látom, hogy “több van bennem, mint gondoltam!”

A Megvalósítás Tréningen résztvevők véleményét
itt tudod olvasni, ha kíváncsi vagy rá. 🙂

 

Vélemények a táv-coachingról:

   

Vélemények a blogról:

ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ A SÉTÁLÓS COACHINGRÓL:

Egy hihetetlenül inspiráló séta Hegedüs Erikával – Élménybeszámoló

 

 

 

Igazából én köszönöm Neked, Nektek… hogy itt vagytok velem, olvastok, írtok, megkerestek, van kedvetek beszélgetni velem, akarjátok a változást és örömmel veszitek az inspirációt. Ezzel inspiráltok, hogy inspiráljak. Micsoda körforgás. 🙂 Szeretem ezt a tökéletes egységet, amit MI alkotunk közösen. “Az élet szép… Tenéked magyarázzam?” – mondom gyakran, bár eredetileg Heltai Jenő mondta.

Az. Szép. Legyen akármilyen. Majd írok róla és remélhetőleg meglátjuk benne, amivel épp dolgunk van. Rendben?

Hegedüs Erika ©
Több van benned, mint gondolnád! ®

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Top