Home / Csomagok / AMI VAN kártya

AMI VAN kártya

AMI VAN kártya – önismeret-mélyítő kártya

VAN kérdésed?

Kinek nincs?!? Mindannyiunkat számtalan kérdés foglalkoztat. Vannak könnyen megválaszolhatóak, olyan témák, amelyek nem igényelnek valódi mérlegelést. Aztán persze jönnek kihívásokkal teli időszakok, amikor nehéz dönteni. Sok minden mérlegelünk, nem is biztos, hogy mindent pontosan látunk és értünk.

Ilyen élethelyzetben jön jól az AMI VAN kártya, ami egy szabad asszociációs kártya.

A konzultáció díja: 3.000 Ft

A “kártyázás” kb. 25-30 perc, egy előzetesen egyeztetett időpontban, amikor valóban tudsz magadra figyelni és olyan nyugodt körülményeket teremtesz magad köré, hogy érdemben meghalld belső hangod, megérzéseid.

A szabad asszociációs kártya nem jós-kártya, nincs benne mágia vagy kuruzslás. Egészen egyszerűen kapcsolódsz a Felsőbb Éneddel és megkapod a jeleket… amelyeket fura módon “Te küldesz önmagad számára”. 🙂

Skype-on vagy facebook messenger-en, élőben beszélgethetünk a kapott kártyákról. Együtt értelmezzük az aktuális életszakaszra, kérdésre, témára. Kérdéseimmel, nézpont-váltó hozzáállásommal segítek összerakni a kapott üzenetet, hogy a rálátás hatására nagyobb legyen a megértés és így könnyebb a továbblépés.

A részletekről egyeztessünk elérhetőségeimet.

Várlak szeretettel, ha már van kérdésed!

AMI VAN kártyákról bővebben:

210 db képes szabad asszociációt segítő coaching kártya.

Felül az, ami szimbolizálja a jelen helyzetet a témával kapcsolatban. Ami van. Alatta balra: ami nincs, de akár lehetséges. Mellette jobbra: ami nincs, de akár nem is szükséges. (Ez is fontos, bizony. Sokszor azt hisszük, hogy addig nem leszünk boldogok, addig nem tudunk továbblépni, amíg az akármi nincs az életünkben, közben talán csak az egónk ragaszkodik hozzá.) Alatta lent pedig a 4. lap azt szimbolizálja, hogy ha a három fentit átgondolod, értelmezed, lépéseket teszel, akkor mi az, ami lehet…

Segítség a kártyák értelmezéséhez: sokszor ne azt nézd, hogy mi van a képen, hanem azt keresd, hogy ez mit szimbolizál a Te életedben, hol van átkötés, mi lehet az üzenet. Ha pl. egy úszó nő van a képen, nem biztos, hogy azt jelenti, hogy elvisz az ár azt is mutathatja, hogy mozgásban vagy, esetleg haladnod kellene. Kérdésedtől és a körülményektől függően, kellő távolságból, reálisan és őszintén, befelé figyelve kell összeolvasnod a lapokat!

Hogyan működik?

Eldöntöd, hogy dolgozni akarsz egy bizonyos témádon. Megrendeled a VÁSÁRLÁS ablakban az online foglalkozást, ahol megadod a számlázási címet. Megrendelésed szerinti adatokra kiállítom a díjbekérőt, amit elküldök email címedre. Miután átutalod a foglalkozás díját, egyeztetünk időpontot, közben elkészül a számlád, elküldöm. Az adott napon és időpontban mindketten kedvenc fotelünkben ülve belevágunk közösen a kártyák üzeneteinek megértésébe.

A díjbekérő után erre a számlára várom az utalást: Erste bank 11600006-20000005-01765929 (Cégnév: Hegedüs Erika e.v. Budapest)

Nemzetközi utalás esetén: IBAN: HU20 1160 0006 2000 0005 0176 5929
(Erste bank SWIFT kódja: GIBA HUHBSzékhelye: 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Top