Home / Csomagok / Kommunikáció, PR

Kommunikáció, PR

Akár én. Igen. Pont én.

Akár csak egy kampányra, vagy egy teljes stratégia kidolgozására és a részletek teljeskörű levezénylésére is.

Projektekben való kreatív részvétel, weboldal megjelenés tervezés, facebook céges oldal kialakítás és folyamatos tartalom-gyártás, image anyagok illetve szakmai katalógusok tervezése, szerkesztése, PR cikkek ill. sajtóanyagok összeállítása, termékfotózás koordinálása A-tól Z-ig. Poszterek, plakátok, rollup-ok, kiállítási dekorációk tervezése, kivitelelése, arculat kialakítás (akár az alapoktól vagy anyavállalati arculati kézikönyv implementálás), névjegykártya, logo ill. csomagolóanyag tervezés, játék-kampányok koordinálása, rendezvényszervezés és bármi hasonló. Minden, ami kommunikáció.

Együtt dolgozom profi grafikussal, webfejlesztővel, fotóssal, ajándéktárgy forgalmazóval és logózóval, kreatív kivitelő ügynökséggel illetve egyéb kommunikációs eszközök gyártóival. Már nem kísérletezek, mert arra nincs idő. Sem pénz. Türelem meg főleg.

Felesleges főállásban alkalmazni egy munkatársat kommunikációs feladatokra, ha azzal nem tölti ki a teljes munkaidejét. Előnytelen sok ok miatt a vállalkozás számára, és leginkább megöli a munkatárs kreativitását is. Mennyivel jobb projektekre “behívni”, együtt gondolkodni, valóban alkotni! Ugye?! Szó szerint a legjobbat kihozni mindabból, amivel egy kreatív ember szolgálhatja a vállalkozást, hogy az ott dolgozók, szakemberek, döntéshozók azzal foglalkozzanak, amihez igazán értenek.

Itt jövök én a képbe. Mert úgy tűnik, nagyon jó vagyok abban, amit csinálok. Szerintem ez egy valódi szolgálat, sokszor csak a háttérből, láthatatlanul, de egy svájci óra precizitásával, a gépezet apró, de elengedhetetlen láncszemeként. Ezer éve meg egy napja és még sosem veszítettem kedvem, lelkesedésem, szorgalmam, kreativitásom. Angyali a csomag. Szó szerint…

Spirituálisan mérve nagykorú lettem egy multinacionális nagyvállalatnál. Megtanultam millió dolgot, ami a marketing kommunikáció formáihoz, színeihez, áranyalataihoz tartozik. 21 év után döntöttem úgy, hogy mást szeretnék csinálni. Pontosabban sok minden mást, ehhez pedig időt és teret kellett teremtenem magamnak. Így lett az, hogy elengedtem a biztosnak és kényelmesnek látszó multis környezetet…
Azóta megint eltelt pár év és egyetlen percét sem bántam meg. Előtte sem, és azóta sem. 

A teljesség igénye nélkül jöjjenek, akik eddig bizalmat szavaztak nekem:

Syngenta Seeds Kft. – 3x teljes arculatváltás menedzselése (arculati kézikönyv implementálás), offline media, sajtókapcsolatok, konferencia- és rendezvényszervezés, nemzetközi projektekben való részvétel, 8 ország régiós kommunikációs anyagainak tervezése, gyártatása, szakácskönyv tervezés és teljes kivitelezés koordinálása, professzionális termékfotózás szervezése.

….CoachOK Szakmai Szövetség – közösségi média felület kezelés (Facebook), konferencia online media kampány szervezése.

 

 

 

Euralis Kft. – nemzetközi kommunikációs anyagok átdolgozása helyi igényekre, katalógus tervezés, offline és online média, PR, kapcsolattartás a sajtóval, sajtótájékoztató szervezés, ajándéktárgy beszerzés, kiállításon való megjelenés teljes tervezése és koordinálása, közösségi media felületek kezelése, óriásplakát kampány összeállítás, tervezés, weboldal kezelés, professzionális
……………………………………….. termékfotózás szervezése.

Adam-House Kft. – márkaépítés, coaching, ajándéktárgy gyártatás, kommunikációs tanácsadás

 

 

 

Galldorf Zrt. – coaching, katalógus és egyéb kiadványok tervezése, szerkesztése, sajtókapcsolatok, weboldal tervezés és kezelés, image kampányok tervezése, hirdetések összeállítása, ajándéktárgyak gyártatása kampányokhoz.

 

 

Beauty Face Szépségszalon – weboldal kezelés illetve facebook oldal tartalomkreálás

 

Agroszemek Kft. – logo és névjegy tervezés, csomagolás tervezés és grafikai kiviteleztetés, sajtó anyagok összeállítása, online bannerek tervezése, online kampányok összeállítása.

 

Ittzés Kft. – kisarculat, új logo tervezés, weboldal szerkezet összeállítása

 

 

Maisadour Hungária Kft. – ajándéktárgy beszerzés, katalógus szerkesztés, korrektúra.

 

Útnet Kft. – TóPark lakópark image fotózási kampány szervezése – sminkes, fotós, modellek szervezése, kapcsolattartás a megrendelővel, utómunkálatok koordinálása

 

 

CenralSeed Kft. – logo tervezés, weboldal kialakítás, terveztetés

 

  Azomures – szórólapok és prospektustartó tervezése

 

Dél Bau Kft. – logo tervezés

Unomarket Kft. – üzleti és marketing terv készítés, kommunikációs tanácsadás, arculati elemek tervezése, gyártatás

 

 

Top