Home / Újragondoló / Kendő akció!

Kendő akció!

Évek óta gyűjtögetem a kendőket a világ minden tájáról. Van Baliról, Thaiföldről, de Tunéziából is vagy épp Spanyolországból, Olaszországból. Sokszor vettem magamnak 1-1 különleges darabot, de egy idő után a barátaim is rendszeresen hoztak utazásaik alkalmával ajándékba.

Eljött az idő, hogy a gyűjteményem életre keljen és 1-1 darab belőle valahová máshová kerüljön. A legtöbb kendő sosem volt használva, teljesen új, egy dobozban pihentek. Áruk 1500-5000 Ft között mozogtak anno.

KÍVÁNCSI VAGY RÁ?

A karácsonyi akció alkalmával, ha valaki vásárol ÚJRAGONDOLÓ NAPLÓ-t, akkor a kedvezmény kuponok és a toll mellé jelképes áron még egy kendőt is kap ajándékba.

Azt találtam ki, hogy minden kendőnek sorszámot adok, hogy bárki ízlése szerint válassza ki, hogy melyiket kéri ajándékba. A kendőkről készítettem egy albumot. Minden egyes darab a kollekcióban csak egyetlen emberhez kerülhet, ezért a vásárlás előtt hozzászólásban jelezd, hogy melyiket választottad. A rendeléskor a megjegyzés rovatba pedig írd be azt a számot, amit választottál. Ha már elkelt a kendő, akkor a kép alatt jelezni fogom, hogy azt már nem lehet választani.

Jó nézelődést! A nagy kép alatt található a galéria, amiben kinagyítva kiválaszthatod a neked tetsző kendőt. Kívánom, hogy találd meg a gyűjteményben azt, ami leginkább illik hozzád! Előtte facebook oldalamon messenger üzenetben egyeztessünk, hogy melyik sorszámút választottad, akkor azt “stoppolom” és jöhet az utalás.

ITT TUDOD MEGRENDELNI

Top

Maradjunk kapcsolatban! Már feliratkoztál hírlevelemre?