Home / Újragondoló / Kendő akció!

Kendő akció!

Évek óta gyűjtögetem a kendőket a világ minden tájáról. Van Baliról, Thaiföldről, de Tunéziából is vagy épp Spanyolországból, Olaszországból. Sokszor vettem magamnak 1-1 különleges darabot, de egy idő után a barátaim is rendszeresen hoztak utazásaik alkalmával ajándékba.

Eljött az idő, hogy a gyűjteményem életre keljen és 1-1 darab belőle valahová máshová kerüljön. A legtöbb kendő sosem volt használva, teljesen új, egy dobozban pihentek. Áruk 1500-5000 Ft között mozogtak anno.

KÍVÁNCSI VAGY RÁ?

A tavaszi akció alkalmával, ha valaki vásárol ÚJRAGONDOLÓ NAPLÓ-t, akkor a kedvezmény kuponok és a toll mellé jelképes áron még egy kendőt is kap ajándékba.

Azt találtam ki, hogy minden kendőnek sorszámot adok, hogy bárki ízlése szerint válassza ki, hogy melyiket kéri ajándékba. A kendőkről készítettem egy albumot. Minden egyes darab a kollekcióban csak egyetlen emberhez kerülhet, ezért a vásárlás előtt hozzászólásban jelezd, hogy melyiket választottad. A rendeléskor a megjegyzés rovatba pedig írd be azt a számot, amit választottál. Ha már elkelt a kendő, akkor a kép alatt jelezni fogom, hogy azt már nem lehet választani.

Jó nézelődést! A nagy kép alatt található a galéria, amiben kinagyítva kiválaszthatod a neked tetsző kendőt. Kívánom, hogy találd meg a gyűjteményben azt, ami leginkább illik hozzád! Előtte facebook oldalamon messenger üzenetben egyeztessünk, hogy melyik sorszámút választottad, akkor azt “stoppolom” és jöhet az utalás.

ITT TUDOD MEGRENDELNI

Top