Home / Újragondoló / Álom-út

Álom-út

Vannak pillanatok, amikor minden olyan egyértelmű, tiszta és világos. Haladsz előre a céljaid irányába, mindent pontosan értesz, a részletek mesterien összeállnak egy egésszé. Mint a mesében. Aztán történik “valami” és minden összezavarodik, sok nagyszerű részlet kártyavárként dől össze és Te talán a legmesszebb kerülsz onnan, ahová tartottál. Hogyan lehetséges mindez?
Az élet nevű játszóház tele van csodákkal, izgalmas pillanatokkal, kihívásokkal és erőt próbáló feladatokkal. Családi zűrzavarokon, szerelmi bánaton, iskolai, munkahelyi kanyarokon, betegségeken, barátságok találásán és elvesztésén keresztül vezet az út, amíg készek vagyunk kihúzni magunkat, felelősséget vállalni a tetteinkért, döntéseinkért, amolyan felnőtt módon élni.
Van egy pont, ahonnan majd mindig minden rózsaszín lesz? Kötve hiszem. Lesznek életutak, amelyek kicsit könnyebbek, mások több feladattal tarkítottak. Lesz olyan, ami kívülről álomszerű, a másik szívet szorongató… és az is lehet, hogy benne lenni és megélni pedig pont az ellenkezője. Soha egyetlen percre sem tudunk a másik cipőjébe beleállni, így teljesen felesleges egyen-megoldásokat hajszolni, tutit keresni. Nincs. Egyéni felelősségvállalás lehet az egyéni megoldások keresése közepette.

Neked lenne mit újragondolnod? Van már hozzá Újragondoló Naplód?

Álom-út

Mindenkinek van egy eredeti terve, amiért itt van a Földön, amit szeretne megtapasztalni, megélni. Sajnos vagy szerencsére elsőre ez nem pontosan látszik, talán csak érzések formájában körvonalazódik, ha jól figyelünk. Az álom-út bejárható, sőt, be is járjuk csak olykor több kanyarral, mint szükséges lenne. Azt hiszem, hogy, hogy az álom-út először befelé vezet.

Ha kész vagy önismereted mélyíteni,
ha énképed nem a külvilág szeszélyeitől függ,
ha nem félsz megválaszolni a kérdéseid,
ha elég bátor vagy, hogy találkozz a határaiddal és akár át is lépd azokat…
akkor egyre kevesebb meglepetés érhet, egyre határozottabban lépdelsz azon az úton, ami naponta ad csodákat, felfedezésre váró pillanatokat.

Mi lehet a cél?

Mindenkinek más. Ez a szép benne. Talán az újragondolt terveid abban segítenek, hogy tisztán lásd képességeid, erőforrásaid, lehetőségeid. Csatasorba állítsd önbizalmad, önértékelésed. Vágyaid és álmaid ha találkoztak talentumaiddal, akkor reális terv körvonalazódhat, ami saját egyéniséged szerint átfordulhat a megvalósítás felé. Egy ilyen hozzáállás mentén sosem kívülről várjuk a megoldást, tudjuk, hogy az első lépéseket magunknak kell megtenni. Ha kell újragondolni mindent a korábbihoz képest.
Ehhez ad segítséget az ÚJRAGONDOLÓ NAPLÓ. A videóban el is mesélem, hogy miért készítettem. Ez a kicsi napló pont elfér a táskád mélyén, éjjeli szekrényeden, íróasztalod fiókjában. Bármikor előveheted, folytathatod álom-utad befelé. Egy titkos könyv, ami segít, hogy reálisabb képet kapj az útról, amint halaszd. Kellő távolságba helyez, hogy legyen perspektívád megakadásodra, mindenre, ami épp foglalkoztat, ami most forog benned. Engedd felszínre törni megoldásaid, amelyek fontos mérföldkövek lehetnek azon az úton, aminek nem a vége az igazán fontos, sokkal inkább minden lépése, menet közben megjelenő mérföldkövei, az élmények, amiket a pillanatok adnak! Igen, az úton-lét a fontos.
Lesznek benne örömteli felismerések, de sírós kucorgások is. Lehetnek kudarcok és reményvesztett állapotok is, ahogy fantasztikus és katartikus megélések is. Minél erősebb benned a kép magadról és az utadról, annál erősebb a hit, ami vezet. Egyszerűen az a nagyszerű benne, hogy nem tévedhetsz el!

Neked lenne mit újragondolnod? Van már hozzá Újragondoló Naplód?

Itt tudod beszerezni…

Ha pedig bármi más is érdekes lehet, mert újratervezésben vagy, esetleg személyes vagy online életvezetési tréningre vágysz, akkor minden mást is megtalálsz virtuális boltomban. Várlak szeretettel, jó nézelődést és vásárlást! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Top