Home / Csomagok / Nézőpont-váltó

Nézőpont-váltó

Nincs igazi gond Nálad. Nem küzdesz mentális zavarokkal.
Nem vágysz terápiás folyamatokra. Oldani sem kell épp semmit.

Sőt! Jól is vagy, túlemelkedtél a korábbi problémádon, elakadásodon. Megoldottad. Ami persze nem jelenti azt, hogy nem kell időről-időre ránézni a helyzetekre, aktualizálni a történeteket és az azokra adott reakciókat, hogy mindez tartós maradhasson…

Mi van akkor, ha semmi gond nincs veled, csak egyszerűen szükséged van rendszerezni mindazt, amit látsz és szeretnéd meglátni mindazt, ami még nem látható?

Hol vagy most? Jöttek újabb kérdések? Elágazás előtt állsz, döntési helyzetbe kerültél? Bizonytalan vagy és szeretnél messzebbről ránézni az aktuális életszakaszodra?
Jól jönne egy olyan nézőpont aktualizáló konzultáció, ahol rendszerezünk, előre tekintünk? Ha kell kúraszerűen találkozunk, évente 1x, 2x, hogy aztán újult erővel fuss neki terveidnek, ráláss mindazra, ami lehetőségeid tárházát jelenti, ami épít és emel?

Amitől a szürke hétköznapok újra megtelnek fénnyel és tettvággyal, újra értékessé válnak számodra? Színezzük újra, ha épp aktuális!

Érdekel? Van magadra másfél órád?

90 perces közös munka ára: 15.000 Ft
(Ha előre fizetsz 3 alkalmat, akkor 42.000 Ft)

Ha visszatérő ügyfélként ismét bizalmat szavazol nekem, akkor egy alkalom ára 12.000 Ft, illetve a csomag 33.000 Ft

Értéke? Az nagyrészt tőled függ!

Kérj időpontot skype/messenger online találkozóra vagy személyes konzultációra (Budapest, XI. kerület). Megrendelésed után díjbekérőt küldök és az utalás megérkezése után már bele is vághatunk a közös munkába!

Szeretettel várlak!

————————————————–
Hegedüs Erika ©
Több van benned, mint gondolnád! ®

…………………………………

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Top