Home / Aktuális / Költözés

Költözés

Költözz be a saját életedbe!

 

Jó esetben a saját életünket éljük, ráadásul főszereplőként. Időnként mégis előfordulhat, hogy eltévedtnek érezzük magunkat. Hogyan lehetséges ez?

Egyszerű. Észrevétlenül kikerültünk a saját életünkből, mert másokét működtetjük. Nagyszerű dolog (időszakosan) másokért élni, de még soha, sehol nem adtak érdemrendet a folyamatos mártír szerepért.

Neked szól a program:

  • Ha már jó pár éve otthon vagy a kicsikkel, távol a munkától, aránylag beszűkült világban. Viszont lassan itt az idő, hogy kitaláld, mit is szeretnél kezdeni magaddal. Visszamennél a régi munkahelyedre? Váltanál és ehhez valami újat tanulnál? Szeretnél elmozdulni az alkalmazotti világból és inkább vállalkoznál? Jó lenne tisztán látni az erőforrásaid, erősségeid és a fejlesztendő területeket?
  • Ha a mostani munkádban megrekedtél, céltalan vagy, esetleg reményvesztett. Közel a kiégés? Totális újratervezésre van szükséged? Esetleg az alkalmazotti létet váltanád saját vállalkozásra?
  • Jó ideje érzed, hogy alacsony az energiaszinted. Talán családban vagy párkapcsolatban élsz, mégis úgy érzed, hogy hiányzik valami. Talán a színek?

Mit szólsz ahhoz, hogy mindez bármikor megváltoztatható, rendbe hozható, formálható? Egyetlen feladatod van ezzel kapcsolatban.

KÖLTÖZZ BE A SAJÁT ÉLETBE!
de ehhez előbb KÖLTÖZZ KI BELŐLE!

Hogyan?

részletek hamarosan…

*

Ha szívesen olvasnál napi gyakorisággal önismereti témákban, akkor várlak szeretettel facebook oldalamon. Gyere, olvass, gondold tovább, szólj hozzá!

Top