Kezdőlap / Könyvek / Újragondoló Napló 1 db – kendővel

Vásárlás

Akció!

Újragondoló Napló 1 db – kendővel

2 700 Ft

Az Újragondoló Napló méreténél fogva (is) nagyon alkalmas arra, hogy gyakran veled legyen. Attól függően, hogy mire használod, lehet az ágyad melletti kis szekrényen, íróasztalod fiókjában vagy táskád rejtett zugában.

Leírás

Kendő és Újragondoló Napló

Évek óta gyűjtögetem a kendőket a világ minden tájáról. Van Baliról, Thaiföldről, de Tunéziából is vagy épp Spanyolországból, Olaszországból. Sokszor vettem magamnak 1-1 különleges darabot, de egy idő után a barátaim is rendszeresen hoztak utazásaik alkalmával ajándékba.

Eljött az idő, hogy a gyűjteményem életre keljen és 1-1 darab belőle valahová máshová kerüljön. A legtöbb kendő sosem volt használva, teljesen új, egy dobozban pihentek. Áruk 1500-5000 Ft között mozogtak anno.

A tavaszi akció alkalmával, ha valaki vásárol ÚJRAGONDOLÓ NAPLÓ-t, akkor a kedvezmény kuponok és a toll mellé jelképes áron még egy kendőt is kap ajándékba.

A kollekció darabjaiból választhatsz, megrendelésedkor pedig a megjegyzés rovatban tüntesd fel, hogy melyik sorszámú kendőt választottad a csomaghoz! (Az albumban látod a kendő sorszámát. Utalás előtt jelezd, hogy melyik sorszámút választottad. Visszaigazolás után jöhet az utalás. Ha beérkezik a pénz, akkor az adott kendőt le is veszem a galériából!)

És akkor a kis könyvről:

Az Újragondoló Napló méreténél fogva (is) nagyon alkalmas arra, hogy gyakran veled legyen. Attól függően, hogy mire használod, lehet az ágyad melletti kis szekrényen, íróasztalod fiókjában vagy táskád rejtett zugában.

Hit, célok, álmok, újratervezés… ezek csak üres szavak, ha nem töltjük meg tartalommal.

Legjobb, ha ízlés szerint „főzünk velük”, vagyis aktuális élethelyzetünknek megfelelően, személyiségünk, egyéniségünk szerint adunk ennek-annak érdemben odafordulást, valódi figyelmet.

Lesznek stabil pontok, alapok, amelyek megrendíthetetlenek, mások pedig jönnek-mennek.

Ha bölcsen állunk hozzá, akkor az egész történet, amit élünk egy csodálatos utazás lesz, amit megfelelő időben és módon tervezünk, élünk, majd az elért sikereinket meg is ünnepeljük.
Legyenek azok akármilyen kicsik. Vagy épp nagyok….

A kis könyv első részében végigmegyek azokon a fogalmakon, amelyek egy újratervezés kapcsán fontosak lehetnek.

Adok támpontokat, hozok megválaszolásra váró kérdéseket, feladatokat, QR kódokon videókat, további írásokat. A könyv üres oldalai pedig arra várnak, hogy a kiválasztott módszer szerint tulajdonosa megtöltse saját gondolataival.

Mérete: A/6

Oldalszám: 126 + borító

Jelen pillanatban nem működik a bankkártyás fizetési lehetőség, így csak előre utalással tudod rendezni megrendelésed!

További információk

Tömeg2,1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Top