Home / coaching / Hálás vagyok

Hálás vagyok

Érted. Értetek.
Nem puncsolás, elmesélem, hogy miért írok ma erről.

Valamelyik nap olvastam, hogy Mága Zoltán (vagy inkább az oldalát kezelők) vettek pár százezer rajongót. Lassan 1 millió kedvelője van, de a nagy része Banglades-ből. Mi értelme? Gyanítom, hogy csak a lájkok számát növelik, soha egyetlen koncertjére nem fognak elmenni, soha egyetlen CD-jét nem veszik meg. Tényleg nem értem.

Ma reggel egy üzleti előadáson voltam. Mindig hálás vagyok a lányoknak, akik szervezik, hogy nagyon hasznos témákat szednek csokorba. A mai téma az instagram volt. Klassz előadás volt, profi az előadó, én mégis szomorúan indultam haza. Megtudtam, hogy már profi rendszerek kedvelik az oldalak nevében más oldalakat, amikor azok “bekövetnek”, akkor az automata pár nap múlva “kiköveti” őket, viszont a nagy számok törvénye alapján a követők maradnak, akiknek el lehet így adni. Automatikusan kedvelget bejegyzéseket, amíg nem jön végre a viszonzás akár. Kérdeztem az előadótól, hogy akkor nem is Ő kedvelte az oldalam, hanem a gép? Bólintott, majd megkért, hogy ne vegyem zokon, ha aztán le is iratkozott a követőim közül. Jeleztem neki, hogy nem sértődtem meg. Viszont ámulni azt ámultam.

Tudod, hogy miért? Mert én nem akarok ilyen világban élni. Sőt, ha lemaradok, akkor sem félek, mert tudom, hogy lesznek olyanok, akik velem együtt “maradnak le”. Az Élet formál bennünket, igen, de az a csodálatos, hogy mi is formálhatjuk az Életet. OK, kell hozzá türelem és tudatosság, de busásan megtérül. Anyagilag nem biztos, de most nem is erről beszélek…

Én szeretek kapcsolódni veled, igaziból.

Ha írsz, akkor visszaírok. Ha kérdezel, akkor ha nem is azonnal, de ha befejeztem a munkám vagy a programom, ahol épp töltődöm, akkor válaszolok. Ha coaching-on megígérek egy feladatot, el is küldöm, sőt nem akarom elfelejteni és nyomon is követem, hogy mit tudtál vele kezdeni. Ha megkérsz, tényleg gondolok Rád és még energiát is küldök. Ha elvállaltam, hogy lesz a héten ajándék kártyázás, akkor úgy szervezem az összes egyéb programom, hogy aki várja, az ne csalódjon. Annyi az órabérem, ami fordítva is jól esik, ha szakemberhez megyek. Ha pedig szabadságon vagyok, akkor nem mentem meg a világot. Akkor magamat mentem meg. Így működöm.

Tegnap egy olvasótól kaptam pár sort, amit még ma is nyitogatok:
“Tudod, énnekem Te olyan vagy, mint a DunaTV-n a Borbás Marcsi. Ízig-vérig igazi. Mindenféle manír, jelmez és idióta szerep nélkül.”

Kerestem egy őszi fotót, ami most készült pár hete. Amire illik, hogy IGAZI. Bár van belőle szépséges retusált, én inkább most az eredetit töltöm fel. Jobban kedvelem a feljavítottat, de akkor hogyan lennék BorbásMarcsis?!?

Szóval, amiért ezt ma leírtam, annak csak az a lényege, hogy nem akarok giga oldalt, nem akarok nagyüzemet, nem akarok egyirányú áramlást, kierőszakolt tömjénezést sem… és rózsaszín pónilovakat sem. Szeretem, hogy ÉRZEM, hogy a másik oldalon OTT VAGY, ÉLŐ VAGY, GONDOLKODÓ, IGAZI. Én addig tudok írni és coachingolni szívből, amíg itt vagy, itt vagytok, amíg hozzászóltok, amíg megosztjátok, amíg visszajeleztek, hogy tetszik vagy nem tetszik.

Száz szónak is egy a vége!
Ma azt akartam csak eljuttatni hozzád, hogy JÓ, HOGY VAGY!

Az élet szép! Mondtam már?
————————–————————–——
Hegedüs Erika ©
Több van benned, mint gondolnád! ®

Comments

comments

2 thoughts on “Hálás vagyok

    1. Én is csak tegnap óta… de egyre jobb lesz a “lemaradó” csapat. 🙂 Köszi Gyöngyi, örülök Neked.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Top