Home / önismeret / Jellemző jelek

Jellemző jelek

Az egész életünk tele van útjelző táblákkal, írott és íratlan információkkal, látható vagy csak érezhető jelekkel. Hogy vagy ezzel Te? Szoktad figyelni?

A múltkor mesélte valaki, hogy konkrétan szokott segítséget kérni az Égiektől. Pl így: “3 napon belül kérlek küldjetek érthető, értelmezhető jeleket a döntésemmel kapcsolatban.”

Van, hogy ilyenkor újságcikkek, reklámok, beszélgetésfoszlányok, ismerős vagy ismeretlen emberek mondatai, rádióriportok, felvillanó álmok, rendszámtáblák hozzák a választ, de lehet akár egészen extrém dolog, amit talán csak az tud értelmezni, meglátni, akinek szól.

Olyan ez az egész, mintha egy csodálatos térképpel megáldva gyalogolnánk át az életünkön. Egyedi és megismételhetetlen térkép, így bejárandó út, ahogy egy-egy tetoválás is extrém módon megkülönböztethetővé és felismerhetővé teszi az egyéneket. Néha, amikor eltévedek és mondjuk egy életvezetési tréner segítségét kérem, hogy időszakosan “fogja a kezem”, megtapasztalom, hogy a térképemet ő nem látja, csak abban tud segíteni, hogy együtt összeolvassuk a jeleket. A héten is volt egy ilyen csodálatos felismerésem, amikor nem én ültem a megszokott, tréneri székemben, hanem ügyfélként mentem.

Beszélgettünk a jelekről, amiket mondtam sorban. Erre Ő csak annyit mondott, hogy jó, most mondtad ki, tedd össze. Nagy levegő után pedig szépen “összeolvastam”, amit belül pontosan tudtam, éreztem. Újra bebizonyosodott számomra, hogy elképesztő tudás van bennünk, a lekapcsolt intuíció is bármikor működésbe indul, a belső bölcsesség pedig hiába írható felül, ha az megrázza magát, akkor minden kristálytiszta és nyílegyenes lehet.

Nos? Mi a helyzet veled? Sepregessünk házad táját. Jól bánsz a belső jelzőberendezéseddel? Észleled a jellemző jeleket? E különleges és egyedi terepasztalnak tűnő térképet látod a kezedben? Használod is?

Csodás napot kívánok magunknak, sok értékes és fontos jel felismerésével telit, ami élménnyé teszi az úton-létünket!

Az élet szép! Mondtam már?
————————–————————–———————-
Hegedüs Erika ©

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Top